Els nens i nenes de les escoles de Masquefa van gaudir de diverses activitats amb motiu de la celebració de Tots Sants. Així, per exemple, els estudiants del CEIP Font del Roure van aprendre a fer panallets i d’altres receptes típiques de la tardor en els tallers que es van fer els dies 29 i 30 d’octubre. Així mateix, el dia 31 van gaudir d’una narració de contes i poemes, a més d’una exhibició de danses populars i de la visita de les castanyeres. Un berenar amb panallets, castanyes i pastissos va cloure la festa, organitzada amb la col·laboració de l’AMPA. Els pares també van poder degustar les receptes de tardor elaborades a l’escola.

D’altra banda, el "Passatge del Terror" va ser una de les activitats més destacades al CEIP El Turó. Organitzat pels alumnes de 5è i 6è curs, el Passatge del Terror va consistir en un teatre silenciós en un passadís de l’escola. Pel passatge, pel qual van passar tots els alumnes del centre, hi van anar desfilant fantasmes, bruixes i tota mena de personatges que feien posar els pèls de punta.

Per la seva banda, els alumnes de parvulari van participar en un taller de panallets, van ballar danses i cançons populars i, a la tarda, van rebre la visita de les castanyeres. Així mateix els escolars de 1er i 2on curs van fer tallers de plàstica, i els de 3er i 4art van assistir a la projecció d’una pel·lícula. Al final del dia, tots els alumnes de l’escola van sortir al pati per menjar les tradicionals castanyes, en un acte que va comptar amb la col·laboració de l’AMPA. A més, els alumnes de 5è i 6è també van fer un concert de la por.

D’altra banda, a l’escola de la Beguda els alumnes dels cicles mitjà i superior van gaudir d’una gimcana en què la castanya va ser la protagonista de tots els jocs, mentre que els d’educació infantil i cicle inicial van rebre la visita de les castanyeres, a les quals van cantar cançons populars i els van llegir poemes. Els alumnes de tots els cursos van menjar junts castanyes per posar el punt final a la celebració.