Masquefa afronta una nova celebració de la nit de Sant Joan amb les fogueres i l’arribada de la Flama del Canigó com a principals reclams de la festa. El Club Excursionista Anoia farà possible que la Flama arribi puntualment al municipi.

Un any més, el Club Excursionista Anoia tornarà a estar present en la tradicional renovació del Foc a dalt del cim del Canigó per tal de fer possible que la Flama arribi l’endemà a Masquefa amb tots els honors. Així doncs, si no hi ha cap contratemps la Flama del Canigó farà entrada a la Plaça de l’Església de La Beguda Alta a 1/4 de 7 de la tarda, on la Penya Ciclista de Masquefa prendrà el relleu del Club Excursionista. Des de la Beguda, la Flama encararà el camí fins a Masquefa, on està previst que arribi pels volts de les 7 de la tarda. Tot seguit, tindrà lloc la tradicional encesa del pebeter i la lectura del Missatge de la Flama 2016, a càrrec del president del Club Excursionista i l’alcalde de la vila, Xavier Boquete. I com és tradició, es compartirà el Foc amb tots els representants i organitzadors de fogueres als diferents barris de Masquefa.

L’encesa de les fogueres de Sant Joan està prevista per a les 10 de la nit. Des de l’Ajuntament es recorda a tots els masquefins i entitats del municipi que per tal d’encendre una foguera cal demanar autorització prèvia. Existeixen tres maneres de fer-ho:

·         Escriure un coreu electrònic a l’adreça ceanoia@hotmail.com

·         Presentar una instància a l’Ajuntament

·       Adreçar-se a les dependències del Club Excursionista Anoia un divendres entre les 19 i les 21h (C/ Crehueta, 33).

De la seva banda, i com és tradició, el Club Petanca ha organitzat per després de tots els actes de la Flama del Canigó un sopar popular i una disco-mòbil amb els Abracadabra Grup, una vetllada que promet allargar-se fins a la matinada. El sopar està previst per les 10 de la nit.