Masquefa afronta una nova celebració de la nit de Sant Joan amb les fogueres i l’arribada de la Flama del Canigó com a principals reclams de la festa. El Club Excursionista Anoia farà possible que la Flama arribi puntualment al municipi.

Un any més, el Club Excursionista Anoia tornarà a estar present dijous 22 de juny en la tradicional renovació del Foc a dalt del cim del Canigó per tal de fer possible que la Flama arribi l’endemà divendres a Masquefa amb tots els honors.

Així doncs, si no hi ha cap contratemps la Flama del Canigó farà entrada a la Plaça de l’Església de La Beguda Alta a 1/4 de 7 de la tarda, on la Penya Ciclista de Masquefa prendrà el relleu del Club Excursionista. Des de la Beguda, la Flama encararà el camí fins a Masquefa, on està previst que arribi pels volts de les 7 de la tarda. Tot seguit, tindrà lloc la tradicional encesa del pebeter i la lectura del Missatge de la Flama 2017, a càrrec del president del Club Excursionista i de l’alcalde Xavier Boquete. I com és tradició, es compartirà el Foc amb tots els representants i organitzadors de fogueres als diferents barris de Masquefa.

L’encesa de les fogueres de Sant Joan està prevista per a les 10 de la nit. Des de l’Ajuntament s’anima als veïns a gaudir de la celebració i de la nit més curta de l’any i es recomana a tots els masquefins i entitats del municipi a seguir les mesures de prevenció.

De Revtella al Club de Petanca de Masquefa

De la seva banda, i com és tradició, el Club de Petanca de Masquefa ha organitzat per després de tots els actes de la Flama del Canigó un sopar popular i una disco-mòbil amb els Abracadabra Grup.