Malgrat tenir una població inferior als 10.000 habitants Masquefa no compleix tots els requisits establerts pel govern espanyol per a flexibilitzar les sortides a l’espai públic, ja que compta amb una densitat de població superior als 100 habitants per quilòmetre quadrat.

Aquest divendres 22 de maig el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha fet oficial l’ordre ministerial que elimina les franges horàries per a fer esport i passejos infantils i flexibilitza d’altres restriccions en municipis amb menys de 10.001 habitants i una densitat de població inferior a 100 habitants per quilòmetre quadrat.

Masquefa, amb una població total 9.211 habitants, no compleix però tots els requisits necessaris establerts pel govern espanyol per tal de poder aplicar aquesta normativa. I és que el municipi compta actualment amb una densitat de població de 539,9 habitants per quilòmetre quadrat.

Així doncs, l’ordre ministerial no és d’aplicació a Masquefa i les franges horàries per a sortir a fer esport i passejar seguiran vigents fins a nou avís. A més, tampoc entrarà en vigor al municipi cap  de les flexibilitzacions de certes restriccions publicades aquest divendres al BOE, com ara la reobertura al públic d’establiments d’hosteleria i restauració per a consum al local.

Tota la informació sobre les franges horàries la podeu consultar a través del següent enllaç.