Les matriculacions es duran a terme al CTC de 10 h a 12 h i de 17 h a 19 h.

L’Ajuntament ha ampliat un dia més el període de matriculació als Casals d’Estiu de l’Escola El Turó i l’Escola Vinyes Verdes. Així, les inscripcions –que van finalitzar el passat 24 de maig- també es podran realitzar el dijous 30 de maig al Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) de Masquefa en horari de 10 h a 12 h i de 17 h a 19 h.

Per tramitar la inscripció cal portar la fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a, la fotocòpia del carnet de vacunes, la fotocopia del DNI del pare, mare o tutor/a, la foto de carnet del nen/a recent, i les dades bancàries per domiciliar el pagament. Les dates, horaris, preus i serveis dels Casals d’Estiu 2019 les podeu consultar a través del següent enllaç.

Reunions informatives

Dimarts 18 de juny, es farà una reunió informativa per a les famílies dels inscrits al Casal d’Estiu de l’Escola Vinyes Verdes a partir de les 17.30 h, al mateix centre. Mentre que el dimecres 19 de juny, es durà a terme una sessió informativa per a les famílies dels inscrits al Casal d’Estiu de l’Escola El Turó a partir de les 17.30 h, al mateix centre.

Els Casals d’Estiu van dirigits als infants de la vila des de P3 fins a sisè de primària. L’activitat estarà dividida en sis setmanes:

  • Setmana 1: del 25 al 28 de juny
  • Setmana 2: de l’1 al 5 de juliol
  • Setmana 3: del 8 al 12 de juliol
  • Setmana 4: del 15 al 19 de juliol
  • Setmana 5: del 24 al 26 de juliol
  • Setmana 6: del 29 al 2 d’agost

Els participants podran triar les dates que millor s’ajustin a les seves necessitats en funció a les setmanes proposades, que seran indivisibles. Els casals es desenvoluparan de dilluns a divendres amb el següent horari:

  • Casals: de 09 h a 13.30 h
  • Acollida matí:de 08 h a 9 h
  • Menjador:de 13.30 h a 15.30 h
  • Acollida tarda:de 15.30 h a 17 h

Els Casals d’Estiu comptaran amb tallers, gimcanes, jocs d’aigua, piscina, sortides per l’entorn natural i de la vila. Una part de les activitats que es desenvolupin, a més, seran en llengua anglesa, amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge d’aquesta llengua a través de jocs i activitats.

La Fundació Pere Tarrés, organitzadora del Casal

Aquest 2019, després del procés de licitacióels casals estaran coordinats per la Fundació Pere Tarrés; organització no lucrativa i d’acció social amb una dilatada trajectòria dedicada a la promoció de l’educació en el temps lliure.

Documents adjunts

Descarrega’t la butlleta d’inscripció pel Casal d’Estiu de l’Escola El Turó.

Descarrega’t la butlleta d’inscripció pel Casal d’Estiu de l’Escola Vinyes Verdes.

Descarrega’t el full d’inscripció pels Casals d’Estiu

Consulta el flyer amb tota la informació sobre els Casals d’Estiu.

Descarrega’t la fitxa de salut.