Dissabte 8 d’octubre s’organitzarà l’exposició “Masquefa, un recorregut per la història”, una visita guiada a La Fàbrica Rogelio Rojo i un concert a càrrec de Coversand Versions.

Masquefa torna a participar activament, un any més, en les Jornades Europees de Patrimoni, que impulsa l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, del Departament de Cultura de la Generalitat. D’aquesta manera, aquesta setmana el nostre municipi s’unirà als centenars de localitats i entitats de tot Catalunya que també celebraran la jornada.

I ho farà el dissabte 8 d’octubre organitzant un total de tres activitats obertes a tota la població:

  • Exposició “Masquefa, un recorregut per la història”: d’11 a 13 h a la capella del Roser. Explicació de la mostra a les 11.30 h.
  • Visita guiada “Rogelio Rojo, La Fàbrica”: a les 18.30 h al Centre d’Interpretació de La Fàbrica Rogelio Rojo i a càrrec d’Anoia Patrimoni.
  • Concert amb Coversand Versiones: a les 19.30 h al pati central de la plaça Rogelio Rojo.

Totes les activitats són gratuïtes.

Les Jornades Europees de Patrimoni són una iniciativa que programa activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre, amb l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural català a la ciutadania. Tota la informació de les #JEP2022 es pot consultar en aquest enllaç.