L’activitat tindrà lloc el divendres 19 de maig, a les 18 hores, a la Biblioteca Municipal.

Després de la bona acollida de les primeres xerrades i sortides culturals de la temporada, arriba la quarta conferència del programa Fem Cultura d’enguany. El Dr. Domingo Gimeno, catedràtic de Petrologia i Geoquímica de la Universitat de Barcelona, serà l’encarregat d’impartir el col·loqui ‘Les mines a Catalunya’. Un cop finalitzi la conferència, els assistents podran gaudir d’un petit refrigeri a la Biblioteca Municipal.

El Fem Cultura, programa estable de cultura impulsat per l’Ajuntament de Masquefa, pretén ser una eina clau de foment i acostament del coneixement i la cultura als masquefins. És per això que des del consistori s’encoratja els veïns a participar i implicar-se en les activitats organitzades fins a finals del mes de desembre. Podeu consultar l’extens i complet programa de propostes en aquest enllaç.

Aquesta quarta xerrada, a més, està estretament vinculada a la propera sortida cultural, que es realitzarà el dissabte 10 de juny als Jardins Artigas i al Museu de les Mines de Cercs. El període d’inscripcions per a participar en aquesta activitat romandrà obert fins al proper divendres 26 de maig.