El Club Patinatge Artístic Masquefa continua recollint èxits allà on va. El cap de setmana passat les patinadores masquefines van participar en el trofeu de Polinyà i van brillar entre les més de 300 participants, aconseguint endur-se a casa un total de 8 trofeus en diferents categories.

Nerea Medina va aconseguir la plata en Iniciació B i Sara Ruiz es va endur l’or en Iniciació D grans. En Iniciació petits, les patinadores de Masquefa van col·leccionar pòdiums. En el grup D1, Clàudia Cristobal va ser primera, i Daniela García, segona. I en el grup D2 van fer el ple Naiara Lara (primera) Lara Suárez (segona) i Júlia Quesada (tercera). Finalment, en Iniciació E, Sayxenka Ortega va aconseguir el bronze.

El Club Patinatge Masquefa continua acumulant bons resultats gràcies a l’esforç i la constància de les patinadores, al qual se suma l’excel·lent tasca que duu a terme l’equip tècnic format per la primera entrenadora, Anna Baeza, la segona entrenadora, Verónica Trani, i les monitores Natàlia Rodríguez, Paula Icart i Andrea Nieto.