Les noies del Club Patinatge Artístic Masquefa van firmar una gran actuació al darrer Trofeu de Matadepera, on van aconseguir un total de 7 podis. La competició, que es va disputar dissabte passat, 21 de febrer, va comptar amb una vintena de patinadores del club masquefí, que van exhibir-se al costat de les 180 patinadores que en total van prendre part en el campionat.

Les masquefines pràcticament van fer podis en totes les categories. En iniciació C menors, Eneritz Pérez va quedar tercera. També Aina Codina va ser tercera en categoria iniciació C majors. En iniciació B 1, Aina Vivaracho va aconseguir la primera posició, i Claudia Páez va fer el mateix, pujar al primer lloc del podi, en iniciació B menors. En aquesta mateixa categoria, Laia Ibáñez va ser segona. També va assolir la plata Claudia Iglesias, en la categoria iniciació A. Finalment, Natàlia Torres va rebre el bronze en aquesta mateixa categoria.

Les patinadores del Club Patinatge Artístic Masquefa van rebre les felicitacions tant de l’organització com dels jutges, ja que van demostrar que tenen una excel·lent base gràcies al seu esforç constant i també al treball que fa l’equip tècnic, integrat per la primera entrenadora, Anna Baeza, la segona entrenadora, Veronica Trani, i les monitores Natàlia Rodríguez, Paula Icart i Andrea Nieto.