Les obres dels centres escolars de Masquefa estan pràcticament acabades. Aquestes obres s’han dut a terme per escolaritzar tots els alumnes mentre no es posin en funcionament els centres projectats.

– a l’escola bressol municipal La Baldufa s’ha adequat una nova aula, el que ha permés donar cabuda al 100% dels infants que van fer la preinscripció.

 

– al CEIP Font del Roure s’ha instal·lat un nou mòdul prefabricat i continuen les obres del nou centre, que preveu obrir les portes de seu parvulari durant el proper curs escolar 2006-2007.

– a la SES de Masquefa s’ha ubicat un nou mòdul i s’ha instal·lat una pèrgola.

 

En relació als nous centres projectats us recordem que es contruirà un institut d’obra al nucli urbà i una escola de primària, de construcció modular, a Can Parellada.

L’IES s’ubicarà a una finca situada al costat del CRARC (Centre de recuperació d’ànfibis i rèptils de Catalunya), les escriptures d’aquests terrenys han estat aportades al Departament d’Educació i es preveu que l’obra es realitzi durant els anys 2007 i 2008.

El CEIP es trobarà al sector sudest de Can Parellada, al carrer Esparreguera, els terrenys han estat objecte de cessió mijançant conveni urbanístic i es preveu la seva inauguració a l’any 2007.