El Club Patinatge Artístic (CPA) Masquefa continua acumulant victòries. Les patinadores masquefines van tornar a fer un gran paper, diumenge, a casa, en la celebració del Trofeu Vila de Masquefa. De 16 possibles podis entre les diverses categories, les patinadores del CPA Masquefa, les amfitriones, se’n van quedar fins a 9.

En la categoria Minis, Evette Serrano i Elsa Bascompte van ser les dues primeres classificades respectivament. En el grup de Preiniciació, Lara Suarez va ser segona i Alba Garcia tercera. A més, Maria Rodríguez va ser la primera classificada en el grup D d’Iniciació.

D’altra banda, Eneritz Pérez i Aina Codina van ser segona i tercera al grup Iniciació C Menors, mentre que Maria Naranjo va aconseguir el segon lloc en el grup B Menors, i Mireia Folch va assolir la plata en el grup d’Iniciació B Majors.

El Trofeu Vila de Masquefa de Patinatge Artístic, que arribava a la cinquena edició, va comptar amb el concurs de 90 patinadores, 30 de les quals del CPA Masquefa. A més del club masquefí, en el certamen hi van participar el CPA Pallejà, el Caldes de Montbui, el Cerdanyola CH, el Sant Esteve Sesrovires, el Santa Perpètua i el Sant Ramon de Vilafranca.

Al llarg de tota la jornada, el pavelló va omplir-se d’aficionats que no van voler perdre’s les evolucions de les patinadores.