El futur de l’hoquei patins va ser dissabte a Masquefa. La vila ha estat aquest any la seu que ha acollit les finals de la Copa Territorial de Barcelona, en què van participar dotze equips de deu clubs de les categories prebenjamí iniciació, prebenjamí i benjamí, és a dir, nens entre 5 i 10 anys.

Des de les 9 del matí i fins a les 8 de la tarda els afeccionats que es van aplegar al pavelló poliesportiu van gaudir d’un gran espectacle d’hoquei patins i van poder seguir les evolucions de les joves promeses del Ripollet, el Monjos, el Bigues i Riells, el Caldes, el Mollet, l’Arenys de Mar, el Vic, el Vilafranca, el Piera i el Torrelles de Llobregat.

Els participants van quedar enquadrats en tres grups (prebenjamí iniciació, prebenjamí i benjamí) de quatre equips cadascun, els quals van diputar dues semifinals i la final. En la categoria prebenjamí iniciació el campió va ser el Vic; en la categoria prebenjamí, el Mollet, i en la categoria benjamí el Ripollet.

Aquestes finals de la Copa Territorial de Barcelona –que cada any acull una localitat diferent- les van organitzar la Federació Catalana de Patinatge i el Club Patí Masquefa, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Generalitat.

La presidenta de la Federació Territorial de Barcelona i vicepresidenta primera de la Federació Catalana de Patinatge, Yolanda Muro, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Masquefa, Carles Pérez, i el president del Club Patí Masquefa, Albert Almirall, van lliurar els trofeus.