Us recordem que, per indicació del Departament de Salut de la Generalitat, els veïns de Masquefa que es trobin amb una urgència mèdica de dilluns a divendres, a partir de les 9 del vespre i fins a les 8 del matí, o el cap de setmana, a qualsevol hora, han d’adreçar-se directament a l’Hospital de Martorell (avinguda Mancomunitats Comarcals 1,3 – 93 774 20 20).

Si la urgència es produeix de dilluns a divendres, entre les 8 i les 9 del vespre, també es pot anar al CAP de Martorell, situat a la mateixa avinguda Mancomunitats Comarcals. A partir de les 9 del vespre, però, cal acudir directament a l’Hospital.

Telèfons 061 i 902 111 444
Davant d’una urgencia mèdica també es pot trucar al telèfon 061, que està actiu els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia. En rebre la trucada, un equip de professionals format per metges i infermeres valora la gravetat de la situació i activa el recurs que considera més oportú: des d’enviar un metge a casa fins a sol·licitar una ambulància o un helicòpter.

Per a dolences que no siguin greus i per a fer consultes mèdiques podeu trucar al telèfon de Sanitat Respon (902 111 444), que també està operatiu els 365 dies de l’any les 24 hores del dia. En aquest mateix telèfon es pot demanar hora al metge.

El consultori de La Beguda ja està obert
D’altra banda, des del 12 de setembre el consultori mèdic de La Beguda ha tornat a obrir portes, després del parèntesi d’estiu. Atén els dilluns, dimarts i divendres de 8 del matí a 3 de la tarda. Fora d’aquest horari, i la resta de dies de la setmana, els veïns de La Beguda empadronats a Masquefa han d’anar al CAP de Masquefa, els empadronats a Sant Llorenç al de Sant Llorenç, i els empadronats a Sant Esteve a Sant Esteve.