Els alumnes de l’escola El Turó van participar el 12 de novembre en una nova activitat: l’English Day.

Durant el matí van assistir a dues obres de teatre íntegrament en anglès, a càrrec de la companyia Ipa Productions. Els alumnes de cicle inicial i 3r curs van riure i cantar amb l’obra “ Cinderella”, mentre que els més grans, els de 4t curs i els de cicle superior, van moure l’esquelet amb l’espectacle “Frankenstein”.

També van assistir a dues sessions de cinema en anglès, amb la projecció de pel•lícules i dibuixos animats en versió original. A la tarda es va fer una gimcana anglesa per cicles. Cada cicle va fer grups amb alumnes dels dos nivells per potenciar la col•laboració.

L’English Day va servir de cloenda al Pla Experimental de Llengües Estrangeres, que s’ha dut a terme els darrers tres cursos amb l’objectiu de millorar l’ús oral de la llengua anglesa. Per aconseguir-ho s’han introduït novetats com ara sessions de conversa en grup reduït a cicle mig i superior o l’ampliació de l’horari al cicle inicial, amb tres sessions setmanals. També s’ha avançat l’aprenentatge de la nova llengua a partir de P4.