L’entitat esportiva masquefina va ser una de les grans protagonistes de l’ITF Barcelona Fuji Mae Cup i de la Copa d’Espanya de Taekwon-do ITF.

El passat 26 de novembre, l’Escola de Taekwon-do ITF HRD-Lions de Masquefa va participar a Barcelona de la ITF Fuji Mae Cup, dirigida a competidors entres els tres i els 10 anys i d’una categoria màxima de cinturó verd. L’entitat masquefina va presentar al torneig 28 infants que van quallar una excel·lent actuació aconseguint un total de 21 medalles: set ors, tres plates i 11 bronzes.

I pocs dies després, del 2 al 3 de desembre, la localitat alacantina d’Altea va ser la seu de la Copa d’Espanya de Taekwon-do ITF. Una prestigiosa competició on HRD-Lions també hi va ser present a través d’Alejandro Gónzalez. L’esportista masquefí es va convertir en un dels grans protagonistes de la jornada proclamant-se subcampió espanyol; títol que, al mateix temps, li ha valgut el bitllet per al campionat europeu de la disciplina que tindrà lloc durant el 2018.

L’Ajuntament de Masquefa felicita a l’Escola de Taekwon-do ITF HRD-Lions, a Alejandro González i a tots els joves esportistes de l’entitat pels seus èxits esportius i per lluir amb orgull el nom del poble arreu del territori.