Després de les diverses activitats que ha dut a terme al llarg de tot el curs per celebrar els seus deu primers anys d’història, l’escola Font del Roure posarà aquest divendres, 13 de juny, el punt final als actes del 10è aniversari amb una gran festa de cloenda. Es tractarà de tota una autèntica Festa Major, ja que precisament la cultura popular i les tradicions han estat l’eix transversal que aquest any ha treballat el centre. L’escola convida tothom a acompanyar-los en aqueta data tan especial.

Els actes començaran a 2/4 de 7 de la tarda amb el parlaments d’alumnes i ex alumnes, de membres del professorat, de l’AMPA, de la directora i de l’alcalde, i continuaran a partir de les 7 amb una cercavila que recorrerà diversos carrers de Masquefa. La comitiva l’encapçalaran els gegants de Masquefa, els bastoners de Masquefa i La Beguda, i la xaranga Sindicato Pomoroska.

De retorn a l’escola, a les 8, podrem gaudir de l’actuació dels Falcons de Piera, d’un taller de banderoles i d’un concurs de dolços. Mitja hora després començarà el sopar de germanor. Es pot optar per portar carmanyola o bé adquirir els tiquets, els quals els ven l’AMPA al preu de 4 euros.

A més, a 2/4 de 10 hi haurà l’actuació dels Filibusters de Vilafranca i la seva música tradicional dels Països Catalans. A les 11 es presentarà el lipdub ‘Aeiou, l’educació’, de Joan Colomo, interpretat per l’escola. Acte seguit arribarà l’esperat pastís d’aniversari.

La festa la tancaran els diables de Masquefa, els Pixafocs i Cagaspurnes, amb un espectacle de foc al carrer Leónie Mirapeix.

(Descarregueu-vos el programa)