En aquests moments el consistori es troba en procés d’elaboració dels plecs que conformaran el procés de licitació del servei.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament anuncia que el proper curs 2023/2024 es reprendrà de nou a Masquefa el servei de l’Escola Municipal de Música amb l’objectiu d’oferir una nova oferta educativa, formativa i cultural als veïns.

En aquests moments el consistori es troba en procés de redacció dels plecs que conformaran el procés de licitació del servei. I després d’aquesta licitació, es procedirà a l’adjudicació del servei amb la intenció d’obrir portes de cara a l’inici del curs vinent. En aquest sentit, el pressupost municipal de l’Ajuntament ja incorpora per aquest any 2023 una partida destinada a la represa d’aquest servei; i també es disposa d’una partida provinent del romanent de tresoreria de l’any 2022.

Laia Albiol, regidora d’Educació, explica que “després de la pandèmia vam haver de tancar l’aula i ara superem aquest nou cicle i reprendrem el servei complint amb tota la legalitat; ja no amb un conveni amb entitats, sinó amb una licitació pública tal com ens exigien les àrees de Secretaria i Intervenció de l’Ajuntament”.