L’aula es va posar en funcionament el passat 16 de setembre amb sis infants d’entre un i dos anys d’edat.

Una de les principals novetats que presenta el nous curs escolar 2019-2020 a Masquefa i a La Beguda és la posada en marxa des del passat 16 de setembre d’una aula per a infants de P1 i P2  a l’Escola Vinyes Verdes.

El centre, que abans de l’inici del nou curs comptava amb línies de P3 fins a sisè de primària, ha vist reforçada i ampliada la seva oferta educativa a través de la prestació d’aquest nou servei del qual ja en són usuaris un total de sis infants amb edats compreses entres els un i dos anys. Al llarg dels primers dies, han fet uns dies d’adaptació als espais adaptats per a ells, tant a l’aula com a l’espai de joc al pati.

L’aula mixta de P1 i P2 a l’Escola Vinyes Verdes, doncs, ja és una realitat després que el passat mes de maig el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya concedís al centre aquesta línia de primer cicle d’educació infantil per a infants d’1 a 3 anys. A partir d’aleshores, i al llarg dels darrers mesos, l’Ajuntament de Masquefa ha aportat els recursos necessaris per adequar i posar en marxa aquest nou projecte educatiu. L’equip directiu i docent del centre s’ha implicat activament per fer-lo realitat i s’ha comptat amb la col·laboració de tota la comunitat educativa i de l’equip de l’Escola Bressol Municipal La Baldufa.