L’Espai Familiar iniciarà dimarts i dimecres, dies 5 i 6 d’octubre, el nou curs. Aquestes dues primeres sessions es faran a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa. Posteriorment les sessions es traslladaran a la nova Sala La Bàscula del Recinte Rogelio Rojo, que s’està acabant d’habilitar.

L’Espai Familiar és una iniciativa de l’Ajuntament adreçada específicament a les famílies amb fills i filles de 0 a 3 anys. Es tracta d’un espai de trobada on les famílies poden compartir experiències i dubtes relacionats amb la criança i l’educació dels fills i filles amb el suport dels professionals de l’equip educatiu del servei.

Com funciona l’Espai Familiar?
El servei és divideix en dues activitats diferents:

. Espai Nadons: adreçat a les famílies i infants de 0 a 15 mesos.
Les sessions es fan els dimarts, de 15h a 17h, a la Sala La Bàscula de la Rogelio Rojo. El preu és de 15 euros mensuals.
 

. Espai Menuts: adreçat a famílies i infants entre 16 i 36 mesos.
Les sessions es duen a terme els dimecres, de 15h a 17h, a la Sala La Bàscula de la Rogelio Rojo. El preu també és de 15 euros mensuals.

En tots dos casos s’ofereix un temps de tertúlia per compartir les experiències i inquietuds entre les famílies i els professionals de l’espai familiar en tots aquells àmbits que més us preocupen com a pares i mares (per exemple l’alletament, l’alimentació, la son, els límits, les rebequeries, el control d’esfínters, els hàbits o l’inici de l’escola, entre altres); i un espai de relació i joc entre infants d’ aquestes edats.