El programa ofereix noves activitats gratuïtes d’acompanyament a l’estudi, d’adquisició d’hàbits, de relació i d’esbarjo a infants de 6 a 12 anys i a adolescents de 12 a 17 anys. Descarrega’t el programa.

Després de la seva estrena el mes de febrer de l’any 2017, el proper 1 d’octubre l’Espai Socioeducatiu La Fàbrica impulsat per l’Ajuntament –amb el finançament i el suport del Consell Comarcal de l’Anoia i la Diputació de Barcelona- iniciarà a Masquefa un nou curs amb l’objectiu de seguir oferint als infants i a les famílies del municipi un espai d’acollida per a la realització d’activitats extraescolars lúdiques i formatives.

L’entitat ACTUA Cooperativa d’Iniciativa Social serà l’encarregada novament de gestionar els cursos i activitats que ofereixi l’espai, apostant per un model pedagògic que faciliti l’acompanyament a l’estudi i l’adquisició d’hàbits relacionals i comunicatius i seguint criteris de qualitat, transparència i rendibilitat social. Aquesta tasca, a més, se seguirà desenvoluparà fent ús d’equipaments municipals.

L’Espai Socioeducatiu La Fàbrica 2018/2019 oferirà activitats d’acompanyament a l’estudi, d’adquisició d’hàbits, de relació i d’esbarjo a infants de 6 a 12 anys i a adolescents de 12 a 17 anys. Així, es realitzen tallers i activitats diverses; entre elles, cuina, manualitats, jocs, expressió corporal, descoberta de l’entorn i projectes a proposta de cada grup. Algunes de les activitats, a més, estaran relacionades amb la vida cultural i social de Masquefa: Carnaval, Sant Jordi, Festa Major, Dia Universal dels Drets dels Infants, entre d’altres.

Per més informació, podeu trucar al telèfon 671 061 190 o enviar un correu electrònic a l’adreça lafabrica@actua.coop.

Per tal d’accedir al servei gratuït, cal realitzar els següents tràmits:

. Omplir la sol·licitud d’inscripció amb les dades bàsiques de l’infant o adolescent. Aquest full, i més informació sobre l’Espai, estarà a disposició de les famílies del 24 al 27 de setembre de 16:30 h. a 18 h. a La Bàscula.

. Els pares/tutors interessats mantindran una entrevista amb l’equip educatiu en la qual s’informarà dels objectius i la metodologia de treball, així com de les característiques de l’infant o adolescent.

. La sol·licitud d’inscripció serà valorada per l’equip d’educadors/es de l’Espai Socioeducatiu. En cas que no hi hagi plaça disponible en el moment de la sol·licitud, es passarà a una llista d’espera.

Calendari i horari de funcionament

L’Espai Socioeducatiu La Fàbrica, organitzat per franges d’edat, seguirà el calendari escolar. Així, els horaris dels tres grups són els següents:

  • De 1r a 3r de primària: dimarts i dijous, de 16:45 h. a 19:15 h., a La Bàscula
  • De 4t a 6è de primària: dilluns i dimecres, de 16:45 h. a 19:15 h. a La Bàscula; i dimarts i dijous, de 16:45 h. a 19:15 h. a La Bàscula
  • ESO: dilluns i dimecres, de 16:30 h. a 18:30 h., al Casal de Joves