El Futbol Sala Espardenya s’ha proclamat campió de la Lliga Nacional Catalana de Divisió d’Honor. Es tracta d’una autèntica fita històrica per a l’entitat masquefina, ja que l’obtenció del títol de lliga li permetrà disputar una competició europea per primera vegada en els seus dissets anys d’història.

L’Espardenya va guanyar la lliga tot i perdre per 4 gols a 3 a la pista del Ripoll en el partit de tornada de la final. A l’anada, disputada a Masquefa, l’Espardenya havia vençut per 4 gols a 2, una diferència que finalment va ser suficient per a obtenir el títol.
 
L’obtenció de la lliga tanca una brillant temporada del Futbol Sala Espardenya, que al llarg de tota la competició ha desplegat un molt bon joc i ha recollit excel·lents resultats.
 
A més, la gesta de l’equip de Masquefa és especialment meritòria, ja que ha guanyat la lliga precisament la primera temporada que ha jugat a la màxima categoria catalana. L’ascens el va a aconseguir la campanya passada.
 
El camí cap a la glòria no ha estat fàcil. L’Espardenya va finalitzar en tercera posició la fase regular de la Lliga. Posteriorment, en els play off per al títol de lliga, va eliminar fins a quatre rivals de gran entitat. Així, als vuitens de final va deixar fora de la competició el Guardiola de Berguedà, en els quarts de final va eliminar el Vandellòs-Hospitalet, i en les semifinals va deixar sense opcions al potent Futbol Sala La Garriga, que havia acabat líder la fase regular. A la gran final, l’Espardenya va superar el Ripoll, segon a la fase regular.