El Futbol Sala Espardenya ja és més a prop del títol de Lliga. Els masquefins s’han classificat per a les semifinals i, per tant, són un dels quatre equips que aspiren a guanyar-la. L’obtenció d’aquest títol donaria a l’Espardenya l’oportunitat de disputar una competició europea per primera vegada en els seus disset anys d’història.

Dissabte, tots al pavelló

En les semifinals l’Espardenya s’enfrontarà al potent Futbol Sala La Garriga, l’equip que va quedar primer de grup en la fase regular de la Lliga. El partit d’anada es disputarà aquest dissabte, 3 de maig, a les 20.30h, al pavelló de Masquefa. L’Espardenya sortirà a totes i mirarà d’aconseguir un resultat avantatjós que li permeti afrontar amb les màximes garanties la tornada. El factor pista i el suport de l’afecció local poden ser claus per aconseguir aquest objectiu.

Espectacular remuntada

L’equip de Masquefa s’ha classificat per a les semifinals de la Lliga després d’haver quedat tercer en la fase regular i d’haver superat al Guardiola de Berguedà en els vuitens de final i el Vandellòs-Hospitalet en els quarts.

L’enfrontament amb el Vandellòs-Hospitalet va ser especialment èpic. Després de caure a casa per 2 gols a 6 en l’anada, els masquefins van ser capaços de remuntar el resultat en la tornada, disputada a l’Hospitalet de l’Infant. En una de les experiències més apassionants de la història del club, l’Espardenya va donar una autèntic lliçó de futbol sala i d’esperit de superació i va guanyar per 1 a 6. El sisè gol, que certificava el pas a les semifinals, va arribar quan faltava només un minut i mig per al final.