El Centre d’Esplai Giravolt de Masquefa ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida al nou curs 2015-2016. Ho farà aquest dissabte, 3 d’octubre, amb un espectacle inaugural a càrrec de l’il·lusionista Màgic Miquel, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, a la Plaça de l’Estació. Hi haurà berenar per als assistents.

Darreres inscripcions
D’altra banda, aquest dijous, 1 d’octubre, és el darrer dia perquè tots aquells infants que estan cursant entre 1r i 6è de primària i els joves que estan fent l’ESO puguin apuntar-se a l’esplai de cara al nou curs que comença. Les inscripcions s’han de fer al local del Centre d’Esplai Giravolt (a La Fàbrica Rogelio Rojo) de les 6 a les 8 de la tarda. Les places són limitades. El preu per a tot el curs és de 65 euros.

L’esplai
El Centre d’Esplai Giravolt és una entitat sense ànim de lucre especialitzada en l’educació en el lleure infantil i juvenil. Totes les activitats que realitza s’emmarquen en un projecte educatiu que persegueix sempre l’objectiu d’educar en valors els infants i joves.

Giravolt fa activitats d’esplai tots els dissabtes a la tarda, de setembre a juny, per a infants i joves de 6 a 16 anys. A més, durant l’època d’estiu organitza colònies per a nens de 6 a 12 anys i campaments per a joves de 12 a 16 anys. Són activitats obertes a tots els vilatans de Masquefa i d’arreu de la comarca.

El Centre d’Esplai també està implicat en la vida social i cultural de Masquefa amb la participació o l’organització d’activitats extraordinàries en el municipi, habitualment obertes a tothom.