Arran de la demanda d’algunes famílies, el Centre d’Esplai Giravolt, dedicat a l’educació en el lleure des de fa 19 anys, es planteja ampliar el seu projecte i crear un grup de lleure de joves i adults amb necessitats educatives especials, on puguin compartir aficions i inquietuds, crear sinèrgies, i aprendre a gestionar el seu temps potenciant la seva autonomia. Aquests objectius es treballarien fent sortides per l’entorn, tallers i activitats específiques segons les necessitats dels integrants del grup.

Per tal d’explicar el projecte i recollir opinions, l’Esplai Giravolt ha convocat una trobada per al dilluns 23 de febrer, a les 6 de la tarda, al seu local (C/ Sant Clara s/n – La Fàbrica Rogelio Rojo). És un projecte que s’està creant i l’objectiu principal és poder cobrir les necessitats dels usuaris, per la qual cosa és molt important poder tenir la visió de les famílies interessades mitjançant aquesta reunió.

A més, totes aquelles persones interessades en el projecte que no puguin assistir a la trobada també poden contactar amb l’entitat a esplai.giravolt@gmail.com o adreçant-se al seu local els dissabtes.