Després d’haver estat a l’Ajuntament, l’exposició itinerant “6 oportunitats” es pot veure durant aquesta setmana al Centre Tecnològic Comunitari (CTC), de les 10 del matí a la 1 del migdia i de 5 a 8 de la tarda.
 
La mostra, organitzada amb motiu del Dia Internacional de la Dona, recull les històries vitals de sis dones que han aconseguit trobar feina o fins i tot muntar el seu negoci propi gràcies a la formació i l’assessorament que han rebut en el programa municipal “Dóna’t una oportunitat”.
 
L’exposició explica el camí que han recorregut aquestes sis dones (la Mati, la Susana, la Laura, la Nohemí, la Sílvia i l’Isabel) per reinserir-se en el mercat laboral. Després de participar en les activitats formatives de “Dona’t una oportunitat”, avui la Mati és coordinadora d’un menjador a Vallbona; la Susana és auxiliar de la biblioteca de Masquefa; la Laura exerceix de treballadora familiar en un centre de Castellví de Rosanes; la Nohemí treballa en una agència de viatges; la Sílvia està a punt de muntar la seva pròpia empresa, i la Isabel s’està preparant per accedir al Cicle Formatiu de Grau Superior de Secretariat. 
 
A partir de dimarts vinent, 7 d’abril, “6 oportunitats” es traslladarà al Mercat Municipal.