Masquefa ha estrenat aquesta setmana el programa d’activitats organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Dona (8 de març) amb la inauguració de l’exposició ‘Amor?’. La mostra, que gira entorn a la violència de gènere, una de les autèntiques xacres de la nostra societat, es pot visitar a la Biblioteca fins al dia 11 de març.

El programa del Dia de la Dona es reprendrà el dia 4 de març amb una altra exposició, en aquesta ocasió dels treballs que han fet al llarg de tot el curs els alumnes del curs d’informàtica per a gent gran. La mostra s’instal·larà al Centre Tecnològic Comunitari i estarà oberta també fins al dia 11 de març.

D’altra banda, el dilluns 4 i el dimecres 6 de març hi haurà portes obertes a les activitats que organitza l’Associació de Dones de Masquefa. El dilluns 4 tothom qui ho desitgi podrà assistir a una sessió de sevillanes, i el dimecres 6 a una sessió de pilates.

A més, per al dissabte 8 de març, Dia Internacional de la Dona, hi ha prevista una sessió especial de l’espai d’història i debat ‘Cafès amb Història’. Tindrà lloc a les 6 de la tarda a la Biblioteca i s’hi tractarà el paper que van tenir les dones a La Fàbrica.

El programa es tancarà l’endemà, dissabte 9 de març, amb un sopar de dones i un ball posterior a la Sala Polivalent, a partir de les 9 del vespre. El preu del sopar i el ball és de 12 euros. L’àpat inclou fideuada de peix amb all i oli, postres, pa, aigua, vi i cava. Els tiquets es poden comprar a l’Ajuntament (C/ Major, 93) fins al dia 5 de març, de dilluns a divendres, de 12 a 2 del migdia.

Les activitats del Dia Internacional de la Dona les organitza l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Associació de Dones de Masquefa. Aquesta entitat sense ànim de lucre vetlla perquè les dones del municipi i rodalies disposin d’un espai on poder compartir i gaudir d’experiències i activitats proposades entre totes. L’associació té la seu a l’antiga Fàbrica del Cartró (C/ Sant Antoni, s/n). Disposa d’un bloc a Internet (http://adomaassociacidedonesdemasquefa.blogspot.com.es/) i també està present a Facebook.