“Saben aquel que diu…?”. La coneguda frase del mític humorista Eugenio va tornar a sentir-se diumenge a Masquefa. Reugenio –sens dubte el millor de tots els qui l’han interpretat des que ens va deixar ara fa onze anys- va fer esclatar de riure les 120 persones que van reunir-se a la Sala Polivalent de la Rogelio Rojo per veure l’espectacle ‘Con todos mis respetos’.

Produït per ‘Saben aquel que diu… Produccions’ –companyia impulsada pel fill d’Eugenio, Gerard Jofra- l’espectacle va rescatar els millors acudits del geni, entre ells autèntics clàssics dels anys 80 i 90. Reugenio, amb el mateix rostre seriós el particular castellà amb fort accent català del seu predecessor, també va arrancar els aplaudiments del públic amb nous acudits sobre l’actualitat política, social i econòmica que hauria signat el mateix Eugeni, ja que portaven el segell del seu peculiar sentit de l’humor.

Organitzat per l’Ajuntament en el marc del programa estable ‘Fem Cultura’, l’espectacle també va suposar, per a les generacions més joves, una oportunitat per descobrir i gaudir de l’humor d’un mestre del fer riure que sempre s’enfilava a l’escenari rigorosament vestit de negre.