Tots aquells veïns que vulguin donar-se d’alta d’aquest sistema ho poden fer a través del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa.

L’Ajuntament de Masquefa informa que davant l’inici de la campanya de la Renda 2017, els veïns tenen la possibilitat de presentar la declaració de forma ràpida, senzilla i segura amb l’idCAT. Per fer-ho, només cal seguir aquests quatre passos:

  1. Entrar a RENTA WEB des del web de l’Agència Tributària.
  2. Fer servir l’idCAT Certificat per descarregar les dades personals, fiscals i cadastrals de forma ràpida i segura.
  3. Revisar les dades i completar aquells elements que no s’emplenen automàticament, com poden ser les deduccions per compra de vivenda habitual o plans de pensions.
  4. Enviar la declaració fent servir el certificat per identificar-se i signar-la.

D’aquesta manera, fins el dia 2 de juliol, els usuaris de l’idCAT Certificat podran fer aquest tràmit des de qualsevol equip on tinguin el certificat, les 24 hores del dia.

Què es l’idCAT?

Un servei d’identificació proporcionat pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya. Es tracta d’un sistema segur i gratuït que no requereix de la instal·lació́ de cap programari ni obliga a recordar cap contrasenya. A més, permet identificar-se i signar des de qualsevol ordinador. D’aquesta manera, es pretén agilitzar els tràmits i els procediments per tal de treballar d’una manera més efectiva i oferir a la ciutadania més i millors eines per relacionar-se amb l’Ajuntament.

Com em puc donar d’alta?

  • A través del web idCat Mòbil clicant en aquest enllaç.
  • Presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya (OAC); les oficines de gestió empresarial; i a les entitats de registre idCAT, com ara el CTC de Masquefa.