L’equip infantil A del Futbol Club Masquefa va posar aquest cap de setmana el brillant colofó a una temporada senzillament espectacular. Quan encara queden quatre partits per acabar la competició, els futbolistes masquefins es van proclamar campions de lliga amb una nova exhibició de joc i gols al camp del Sant Maure, rival al qual van golejar per un contundent 0 a 8.

L’infantil A, que ha guanyat els 22 partits que ha disputat, va certificar així el seu ascens de Segona Divisió Catalana a Primera, assolint un dels grans objectius que el FC Masquefa s’havia fixat a l’inici de la temporada. La nova categoria elevarà, a partir de la propera campanya, el nivell d’exigència a uns jugadors que enguany han demostrat una grandíssima superioritat i que han registrat uns números incontestables: 22 victòries en 22 partits, 130 gols a favor i només 9 gols en contra.

Al camp del Sant Maure, l’equip masquefí, tot i els lògics nervis, va sortir molt concentrat i amb ganes de certificar l’ascens com abans millor. Els masquefins van resoldre el matx ja en la primera part, amb un joc per treure’s el barret. Ara el repte és guanyar els quatre partits de lliga que queden.

La plantilla de l’infantil A del FC Masquefa l’integren Jaume Bascuñana Soria, Aitor Cuesta Magallón, Alejandro Gallardo Carrasco, Christian Gracia Ayan, Óscar Lopez Jiménez, Jordi Mansergas Rivera, Marc Martínez Pérez, Brian Oliva Marino, Adrià Pastor Lombardo, Salvador Planas Mateo, Kevin Rivero Valencia, Eloi Ros Bel, Alejandro Sánchez López, Raúl Sanz Moya i Iker Valderrama Palma. El cos tècnic el formen José María Peña Olivera (primer entrenador) i José Francisco Quesada Arias (segon entrenador). El delegat és Buenaventura Orriols Castillo.