Els gegants masquefins han estat portada de l’edició número 120 d’aquesta publicació amb una fotografia als peus del Cementiri Vel, posant en valor els trenta anys d’història de la parella.

L’edició número 120 de la publicació veu la llum amb els gegants Isidre i Magdalena a la portada, amb una fotografia -feta pel coordinador de la revista- als peus del Cementiri Vell de Masquefa. A més a més, en el seu interior, hi podem trobar un article sobre el trentè aniversari de les figures, fent un recorregut en els actes commemoratius que es van dur a terme al llarg de l’any 2017. Tan bon punt arribi a Masquefa, la Colla Gegantera de Masquefa cedirà un exemplar a la Biblioteca perquè tots els masquefins i les masquefines la puguin consultar.

Seguint amb la tasca de difusió, promoció i vetlla del fet geganter i el patrimoni local, l’entitat farà dansar els Gegants i Gegantons de la Vila, aquest any 2018, per les poblacions de Castellbisbal, Piera, Agramunt, Rubí, Mataró, La Beguda, Reus, Molins de Rei, la Granada, la Bisbal d’Empordà i Masquefa, durant les Festes Majors de Sant Isidre i Santa Magdalena.

La revista ‘Gegants’ és una publicació trimestral en paper editada per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, coordinada pel badaloní Xavier Navarro, amb la filosofia de donar a conèixer tot allò que envolta el fet geganter català: figures, festes i esdeveniments destacats, anècdotes, històries, etc. Amb trenta anys d’història, s’ha consolidat com la millor revista en temàtica gegantera a nivell europeu.