El Club Patinatge Artístic de Masquefa va assolir un total de 14 pòdiums durant la competició, que un any més va resultar tot un èxit de participació i d’organització.

Fins a 185 esportistes provinents d’un total de vuit equips d’arreu de Catalunya van prendre part dissabte 26 d’octubre al Pavelló Poliesportiu de Masquefa de la novena edició del Trofeu de Patinatge Artístic Vila de Masquefa, organitzat pel Club Patinatge Artístic Masquefa amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Masquefa.

El CP Sant Ramon, el CPA Matadepera, el CPA Vendrell, el CP Castelldefels, el CPA Viladecavalls, el PA Igualada i l’ASS Guardiolenca es van sumar al CPA Masquefa per a competir enguany en un torneig que ja ha esdevingut un clàssic del calendari esportiu tardorenc masquefí.

Així, durant la jornada –que es va allarar durant 12 hores consecutives- les esportistes del CPA Masquefa van assolir els següents resultats:

Minis

 1. Olaya Martín
 2. Meritxell Mora
 3. Júlia latorre

Preiniciació menors

 1. Aurora Romero

Preiniciació majors

 1. Noa Peña
 2. Laura Fariña

Pre B menors

 1. Ivette Serrano

Pre B majors

 1. Nerea Jiménez

Pre Certificat

 1. Aina Vivaracho

Debutants

 1. Natàlia Altés
 2. Mireia Altés

Categoria Infantil

 1. Laia Ibañez

Categoria Júnior

 1. Lucía León

Parelles promocionals juvenils

 1. Laia Ibañez i Arnau Medina

Finalment, des del CPA Masquefa també es vol posar en valor la tasca de la primera entrenadora del club, Yasmina Feria, i de la segona entrenadora, Andrea Nieto; així com el reforç aportat pels monitors Arnau Medina i Sara Ruiz.