L’Ajuntament de Masquefa ha elaborat un document amb les adreces i els horaris d’atenció dels establiments que resten oberts al públic durant el període de confinament.

Amb l’objectiu de facilitar una font de consulta fiable i fer difusió dels comerços que ofereixen béns de primera necessitat, l’Ajuntament de Masquefa comparteix un llistat amb les adreces i els horaris dels establiments del municipi que resten oberts durant el període de confinament.

El consistori, a més, informa també que durant els serveis a domicili s’apliquen al màxim les mesures de protecció per contenir la propagació del coronavirus, com són mantenir les distàncies de seguretat i rentar-se les mans en acabar. En el cas dels establiments oberts, també es gestiona l’aforament per poder mantenir aquestes distàncies de seguretat, seguint les indicacions del Reial Decret-Llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries a causa de l’estat d’emergència sanitària.

Establiments oberts durant el període de confinament

L’Ajuntament recorda que només resten oberts al públic els establiments d’alimentació, begudes, productes i béns de primera necessitat, establiments farmacèutics, sanitaris, centres o clíniques veterinàries, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, combustible per a l’automoció, estancs, equipaments tecnològics i de telecomunicacions, aliments per a animals de companyia, comerç per internet, telefònic o correspondència, tintoreries, bugaderies i l’exercici de les perruqueries a domicili.