El diumenge 22, a les 12 del migdia, es farà el lliurament dels premis del II Concurs Internacional d'(Auto)biografies lingüístiques, a la sala d’actes de L’Alzinar de Masquefa.

L’organització destaca la gran qualitat dels treballs presentats i ho atribueix al precedent que van crear els guanyadors de la primera edició. Enguany competeixen històries de França, Rússia, Polònia, Lituània, Veneçuela i també hi ha la participació d’autors catalans, entre els quals un masquefí.

Com a novetat més important d’aquesta segona convocatòria destaca la col•laboració de la Xarxa Vives d’Universitats que ha promogut el concurs en les universitats dels territoris de parla catalana.

L’acte de lliurament serà presentat per Núria León i comptarà amb la presència de membres del jurat i representants de L’Alzinar, la Fundació Aurèlia Figueras i el Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades de la Universitat de Barcelona, entitats organitzadores del concurs.

En el transcurs de l’acte es projectaran els treballs finalistes, es llegirà l’acta de resolució dels premis i s’obrirà la tercera convocatòria del premi que restarà oberta fins al 15 de setembre de 2016. Al final se servirà un refrigeri. L’acte és obert a tothom.