Diumenge passat es va estrenar la segona temporada del cicle de concerts gratuïts ‘Masquefa sona bé’, amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra d’Acordions de Barcelona. L’OCAB va omplir de gom a gom la Sala Polivalent d’un públic que va acabar lliurat als músics i que va acomiadar-los amb una autèntica ovació.

La trentena de músics que integren aquesta orquestra, fundada per Pepita Sellés el 1948, va sorprendre amb les seves fines interpretacions de fragments de conegudes bandes sonores de pel·lícules com ‘L’últim Mohicà’, ‘Candilejas’, ‘Esmorzar amb diamants’, ‘Memòries d’Àfrica’ o ‘Moulin Rouge’, entre altres. El públic va poder gaudir de l’original interpretació de peces que no van ser pensades per ser tocades amb acordió.
El concert va posar el brillant punt i final a la Festa de Sant Eloi, que es va celebrar durant tot el cap de setmana a Masquefa.

El 12 d’abril, concert amb Marc Ferrer Trio
El proper concert del cicle ‘Masquefa sona bé’ tindrà lloc el diumenge 12 d’abril a les 6 de la tarda amb Marc Ferrer Trio. Després de molts anys formant part de diferents bandes i acompanyant diversos artistes, el pianista masquefí Marc Ferrer té la inquietud d’encapçalar un projecte en solitari, interpretant amb el seu trio composicions pròpies i temes clàssics del jazz i del blues. El format de trio és on en Marc es troba més còmode i aconsegueix la seva màxima expressivitat musical. Un projecte molt íntim que, de ben segur, ens farà vibrar a tots. És una gran satisfacció que un músic de casa enceti un nou projecte en aquest cicle de música.