En un moment en què emergeixen noves tecnologies per relacionar-se amb l’escola, els amics, la família i la feina, l’Ajuntament anima els veïns a enviar com les estan utilitzant durant aquest període d’excepcionalitat. Es poden enviar imatges a través del correu electrònic ctc@masquefa.net.

Els dispositius electrònics s’han convertit en un gran aliat en aquest període de confinament, ja que permeten connectar amb la família i les amistats, assistir a classes i fer cursos en línia, teletreballar i estar informats, entre d’altres. Sense oblidar que cal seguir una vida activa i saludable, evitant l’abús de les tecnologies digitals, les TIC esdevenen una eina de millora, de progrés, que canvia contínuament per adaptar-se.

Per això, des del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa es proposa que els veïns del municipi facin arribar fotografies mostrant com estudien, teletreballen o fan videotrucades utilitzant les noves tecnologies, per així enviar-les a través dels seus canals oficials. Les imatges es poden enviar al correu ctc@masquefa.net.

L’Ajuntament, a més, recomana aprofitar aquest període per aprofundir en les eines educatives i pedagògiques de la xarxa. Per a més informació sobre com gestionar l’ús de dispositius electrònics durant el confinament, podeu consultar aquestes recomanacions del Departament de Salut.