Masquefa serà aquest dissabte, 10 de maig, l’escenari de la primera edició d’Oh Blong, una iniciativa que vol ser una plataforma perquè els músics catalans emergents puguin presentar el seus treballs i propostes més innovadores.

A partir de les 11 de la nit i fins aproximadament les 4 de la matinada la Fàbrica Rogelio Rojo acollirà les actuacions de Pau Riba i muu, el masquefí Daniel Sáez i Carles Carolina. Aquesta primera edició d’Oh Blong compta amb el suport logístic i econòmic de l’Ajuntament de Masquefa, entre d’altres.

Els organitzadors preveuen que aquest festival de l’escena musical catalana portarà fins a Masquefa entre 400 i 500 espectadors, els quals podran gaudir de cinc hores de música en directe.

El masquefí Daniel Sáez presenta el seu primer treball

De la mà dels Muu, Pau Riba oferirà un recital amb revisions dels seus temes més emblemàtics. Per la seva banda, Daniel Sáez presentarà integrament el seu primer treball, “Fabrica”, acompanyat d’una banda rockera que sorprèn per les seves musicalitats extremes. Finalment, Carles Carolina presentarà l’espectacle “La increíble história de Carles Carolina”, la primera col·lecció de cançons pròpies d’un músic que ja fa anys que s’enfila als escenaris.

Altaveu de nous valors del rock català

Oh Blong neix amb la intenció d’aportar el seu gra de sorra a l’escena musical catalana i presentar músics que, dins de l’àmbit del rock, ofereixin una proposta personal i innovadora, al marge d’intencions purament comercials.

Oh Blong vol convertir-se en un altre punt de trobada en el calendari cultural i festiu. El festival s’adreça especialment a joves d’entre 18 i 35 anys amants de la música de producció catalana i interessats en les propostes més creatives. Oh Blong vol donar resposta a les persones que busquen autors nous i grups emergents, però sense oblidar els artistes ja consolidats.