La conferència és oberta a tota la ciutadania i tindrà lloc el proper divendres 3 de novembre a la Biblioteca municipal.

L’origen geològic de les coves i la Cova de Salnitre de Collbató seran els protagonistes durant el mes de novembre de la cinquena i última xerrada del cicle estable Fem Cultura 2017 impulsat per l’Ajuntament de Masquefa. La Biblioteca municipal acollirà el divendres 3 de novembre, a partir de les 18 h., una conferència oberta a tots els veïns a càrrec de la doctora Antònia Navarro del Laboratori de Materials de la Universitat Politècnica de Catalunya. I en finalitzar la trobada ser servirà un petit refrigeri entre els assistents.

La conferència suposarà l’última activitat dins el programa de sortides culturals i xerrades del Fem Cultura d’enguany, que es va iniciar el passat mes de març i que al llarg dels darrers mesos ha ofert als veïns un total de cinc col·loquis i sis sortides culturals a indrets com la Colònia Güell, Catalunya en Miniatura, el Museu Dalí i el Museu del Joguet, la Fageda d’en Jordà, els volcans i Olot, els Jardins Artigas i el Museu de les Mines de Cercs, a Montjuïc i al Monestir de Pedralbes. Totes les activitats han estat molt ben rebudes per part dels masquefins, a qui l’Ajuntament posa en valor el seu compromís i implicació.

Aquesta cinquena i darrera xerrada, a més, està estretament vinculada a la sortida guiada a la Cova de Salnitre, ajornada fins l’any 2018 per l’endarreriment dels treballs d’arranjament que es duen a terme en aquest espai d’interès natural.

Finalment, l’Ajuntament informa que un cop celebrada la xerrada sobre la Cova de Salnitre, el programa Fem Cultura continuarà fins a mitjans del mes de desembre amb diferents balls populars a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo a càrrec de Duo Doble Perfil , Grup Choffers i Duet Amor els dies 12 i 26 de novembre i 10 i 17 de desembre.