L’Ajuntament agraeix la implicació de tots els veïns que dimarts 21 de novembre van prendre part d’una nova jornada de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits.

El Casal de la Gent Gran de Masquefa va acollir ahir dimarts 21 de novembre una nova jornada de donació de sang al municipi impulsada pel Banc de Sang i Teixits amb la col·laboració directa de l’Ajuntament. Des de les 17 h. a les 21 h., es van realitzar un total de 28 donacions –entre elles, una provinent d’un nou donant-. També es van produir cinc oferiments més de persones que volien donar sang, però no es va poder fer efectiu perquè no complien amb els requeriments necessaris.

El consistori felicita els masquefins pel seu gest altruista i els convida a col·laborar en properes campanyes. A més, tal com ha succeït en aquesta darrera jornada, l’Ajuntament informa que el Casal de la Gent Gran de Masquefa serà el punt de recollida de totes les donacions de sang que s’organitzen trimestralment a la vila.

Durant la jornada, els assistents que ho van requerir també van rebre informació sobre totes aquelles accions que es realitzen amb l’objectiu de millorar la salut de les persones, com poden ser la donació de cordó o medul·la òssia. Si teniu qualsevol dubte en matèria sanitària, podeu trucar al CatSalut Respon, al telèfon 061.