La cursa popular, organitzada per l’entitat Trail Masquefa, es celebrarà el proper 23 d’octubre i mantindrà una vessant solidària a través de l’agermanament amb l’Associació Alma. Les inscripcions es poden formalitzar fins el dia 21 o fins esgotar places.

Masquefa manté i potencia el seu idil·li amb la muntanya i el seu compromís amb el foment i impuls del món de l’esport. Per tot plegat, la vila acollirà el proper 23 d’octubre la segona edició del Trail Les Tres Fonts organitzat per l’entitat Trail Masquefa. La cursa popular, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, conservarà enguany la vessant solidària que ha caracteritzat la prova des del seu inici l’any 2015. En aquest sentit, els participants tenen l’opció de fer una donació voluntària durant la inscripció que anirà destinada íntegrament a la Fundació Alma, una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la protecció i respecte de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb qui Trail Masquefa manté una relació d’agermanament.

La segona edició del Trail Les Tres Fonts arrencarà el diumenge 23 d’octubre (10 h.) a la Plaça dels Jocs de Masquefa i finalitzarà en el mateix punt. Enguany el recorregut és de 12 quilòmetres, de desnivell mig, i els corredors trepitjaran terreny íntegrament de muntanya. La prova transcorrerà, fent honor al seu nom, per la Font del Roure, la Font del Cementiri Vell i la Font del Violí. Entre els participants, a més, hi destaca enguany la presència de Javier Munuera, campió del món de 3.500 obstacles i medalla d’or als Jocs del Mediterrani. Les inscripcions per a la prova tenen un preu de 12€ i es poden formalitzar a través del web www.runedia.com fins el divendres 21 d’octubre o fins a exhaurir les 310 places de les quals es disposa.

La Regidoria d’Esports posa en valor el paper que duu a terme l’entitat Trail Masquefa amb qui manté una relació de col·laboració i proximitat amb l’objectiu comú de fomentar la pràctica esportiva al municipi i recolzar la vessant solidària de les curses populars. Per tot plegat, ambdues institucions fan una crida a la participació a l’edició d’enguany. L’import que es recapti a través de les donacions solidàries anirà destinat íntegrament a l’Associació Alma i a un dels seus membres, Marc Garcia, un jove masquefí amb discapacitat intel·lectual que requereix d’una cadira adaptada.