A la jornada hi prendran part més d’una vintena de colles vingudes de l’Alt i el Baix Penedès, l’Anoia, el Baix Camp, Baix Llobregat i Garraf. La trobada s’emmarca en els actes de commemoració del 40è aniversari de la Coral L’Alzinar. Consulta el programa de la jornada.

Diumenge 22 d’abril, Masquefa serà seu de la 39a edició de la Trobada de Caramelles, una de les festivitats d’arrel popular amb més trajectòria i més consolidades arreu del territori. Enguany, la trobada està organitzada per la Coral L’Alzinar i L’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural –amb el suport de l’Ajuntament de Masquefacoincidint amb els actes de commemoració del 40è aniversari de l’entitat masquefina.

Al llarg de la jornada, un total de 23 colles i cors vinguts de l’Alt i el Baix Penedès, l’Anoia, el Baix Camp, Baix Llobregat i Garraf oferiran als assistents un ampli i variat repertori musical amb l’objectiu d’acostar als veïns una de les tradicions més arrelades a la vila i a la comarca.

En aquest sentit, Xavier Boquete, alcalde de Masquefa assegura que per al poble “a Masquefa les caramelles gaudeixen d’una llarga tradició. Són part molt important de la nostra idiosincràsia i de les grans festivitats que celebrem a la vila. Acollir la Trobada de Caramelles representa pel poble i per als nostres veïns una gran il·lusió i una oportunitat única per seguir mantenint viu, potenciant i difonent un dels patrimonis culturals més identificatius del nostre poble”.

L’Ajuntament fa una crida a la participació i felicita a la Coral L’Alzinar per l’impuls de la trobada i per la commemoració del seu 40è aniversari, una efemèride que consolida el rol d’aquesta entitat masquefina com un dels motors de la dinamització i potenciació del fenomen cultural arreu de la vila.