A la trobada hi van prendre part representants i educadors de prop d’una vintena de municipis.

El 6 de febrer, el Casal de Joves de Masquefa va ser la seu de la I Jornada d’intercanvi entre municipis amb Serveis d’Intervenció Socioeducativa (SIS), un projecte que tenia com a objectiu compartir experiències sobre els serveis d’atenció diürna i analitzar com s’implementa el nou model de Serveis d’Intervenció Socioeducativa.

A la trobada hi van prendre part representants i educadors de prop d’una vintena de municipis: Balenyà, Granollers, Malla, Mediona, Sant Vicenç de Castellet, Sitges, Taradell, Vilanova del Camí, Vilanova i la Geltrú, Calaf, Carme, La Pobla de Claramunt, Cabrera d’Anoia, Capellades, Els Hostalets de Pierola, Piera i Santa Margarida de Montbui; així com tècniques del Consell Comarcal de l’Anoia i de la Diputació de Barcelona, educadors i tècnics d’ACTUA i representants de la Plataforma EDUVIC-Cruïlla.

La trobada estava adreçada a educadors i coordinadors de SIS, tècnics municipals i polítics de diferents municipis i els participants van prendre part de diverses taules d’experiències sobre temàtiques com el desplegament del model SIS, l’educació i les famílies, el treball educatiu individual o el treball en xarxa. Ja a la tarda, la jornada es va traslladar a Vilanova i la Geltrú on els assistents van visitar els Serveis d’Atenció Diürna.

Masquefa ja compta des de fa dos anys amb un Servei d’Atenció Diürna i des del consistori es valora molt positivament el desenvolupament d’aquesta jornada. En aquest sentit, agraeix la implicació de tots els assistents.