La prova automobilística, que se celebrarà el pròxim diumenge 19 de març, puntuarà a la 6a Copa Catalana de Resistència.

Després de rebre el reconeixement de la Federació Catalana d’Automobilisme per la 5a Copa Catalana 3 Hores de Resistència d’Autocros, el CE Gas a Fons torna a organitzar aquesta popular cursa i porta a Masquefa la segona prova del campionat català. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Enrique Gómez, destaca que “l’Ajuntament valora molt positivament la implicació i compromís d’entitats com CE Gas a Fons, ja que la seva excel·lent feina permet promocionar de manera destacada l’automobilisme i consolida el municipi de Masquefa com a punt de referència d’aquesta disciplina esportiva”.

La jornada automobilística tindrà lloc el pròxim diumenge 19 de març. L’inici de la cursa està previst per a les 10:30 hores després de realitzar les pertinents verificacions tècniques i administratives de pilots i vehicles.

L’Ajuntament, a més, informa que el període d’inscripció i pagament per participar a la 6a Copa Catalana 3 hores de Resistència d’Autocros a Masquefa romandrà obert fins al divendres 10 de març. Per rebre més informació, podeu contactar amb els organitzadors a través de l’espai web www.gasafons.com.