Aquells que ho desitgin podran donar sang dimarts 20 de novembre, de les 10 h. a les 14 h. i de les 17 h. a les 21 h., al Casal d’Avis.

Masquefa i els seus veïns estan cridats a demostrar, novament, que són un poble solidari i altruista. I és que aquest 2018, la vila s’implicarà activament un any més en la campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits i que compta amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament. La jornada de captació de sang se celebrarà el proper dimarts 20 de novembre al Casal d’Avis.

Aquells que ho desitgin podran donar sang de les 10 h. a les 14 h. i de les 17 h. a les 21 h. Per donar sang només cal ser major de 18 anys i pesar un mínim de 50 quilos. A l’equipament també es facilitarà informació sobre la donació (òrgans, cordó, plasma…) a aquells que ho requereixin. En aquest sentit, el Banc de Sang i Teixits recorda que a Catalunya, actualment, es necessiten 1.000 donacions diàries. Per tot plegat, cada donació pot suposar salvar fins a tres vides.

El desenvolupament de la jornada es podrà seguir a través del marcador electrònic que s’instal·larà al Casal d’Avis amb el temps i el número de donacions actualitzat. L’Ajuntament fa una crida als veïns a participar d’aquesta donació solidària al llarg de dimarts 20 de novembre.