El municipi se suma novament al projecte solidari impulsat per La Fundació La Marató de TV3 amb l’organització de diverses activitats per a recaptar fons per a la investigació mèdica de la salut cardiovascular.

Masquefa manté el seu ferm compromís amb el foment i la promoció de la recerca biomèdica d’excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties a través de campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació. Per tot plegat, el municipi se suma un any més al projecte solidari que impulsa la Fundació La Marató de TV3.

Amb l’objectiu de recaptar fons i donar un impuls econòmic a la investigació mèdica de la salut cardiovascular, incentivar l’esperit solidari i donar a conèixer als masquefins aquestes afeccions, l’Ajuntament i les entitats locals -a qui el consistori posa en valor, un any més, la seva implicació directa en el projecte- han dissenyat aquest any 2022 diverses propostes fins al 18 de desembre.

A més, durant els dies previs a La Marató de TV3, que tindrà lloc el 18 de desembre, s’han habilitat guardioles per a fer donatius als diferents establiments comercials i equipaments del municipi.