El municipi commemorarà aquesta diada amb l’organització, del 5 al 16 de març, d’un complet i variat programa de propostes lúdiques i reivindicatives arreu de la vila. Ràdio Masquefa i el Casal de Joves també se sumen a la celebració amb una programació especial. Consulta aquí les activitats.

Masquefa tornarà a sortir al carrer aquest mes de març per reclamar la igualtat i la paritat de sexes i per fer visible i posar en valor el paper vital i essencial de la dona en la nostra societat. L’Ajuntament se suma un any més a la commemoració, el proper dimecres 8 de març, del Dia Internacional de la Dona. I amb l’objectiu de fer extensiva la celebració a tots els veïns, organitza al llarg d’una setmana –de la mà del teixit associatiu local- un complet i variat programa d’activitats lúdiques i reivindicatives arreu del municipi.

Esther Ibáñez, regidora de Cultura, assegura que “entre tots hem d’aconseguir una societat on el valor de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones sigui una realitat. I el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, és una cita que ens serveix per alçar la veu i afirmar amb convicció que el paper de la dona al món és i continuarà sent imprescindible”.