Dimarts, 1 de desembre se celebra a tot el món el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida. Masquefa, aprofitant la proximitat de la data, i amb l’objectiu de donar informació i ser solidaris farà una xerrada aquest divendres i un concert dissabte.

Divendres, 27 de novembre

El Casal de Joves ha organitzat una xerrada sobre sexualitat segura, que es farà a les 6 de la tarda. En aquesta trobada, un grup de professionals informaran als joves de tot allò que sempre han volgut saber però que mai s’han atrevit a preguntar. Al finalitzar la sessió s’entregaran preservatius de manera gratuïta.

Dissabte, 28 de novembre

A les 11 de la nit, al Casal de Joves, es farà el concert solidari “Música Contra la SIDA” L’objectiu és conscienciar-nos sobre les malalties de transmissió sexual, ser solidaris amb els afectats i al mateix temps donar un cop de mà a la gent que més ho necessita. Per accedir al concert només cal portar material escolar, joguines o productes d’higiene personal que es faran arribar a les famílies que actualment tenen més dificultats a través de diferents iniciatives solidàries que s’han creat. A continuació us detallem les actuacions que hi haurà:

Komba’t: grup musical de Molins de Rei que barreja estils de rock, ska i reggae.

Trast: grup de mestissatge festiu format al Baix Llobregat. Al 2012 la banda va enregistrar el seu primer EP amb la complicitat d’en David Rosell i la col•laboració dels Txarango. “AMUNT!” són 3 cançons que parlen de festa, de caminar amb optimisme cap a un futur millor. Tot amb arranjaments musicals molt cuidats i un gran gust per la feina ben feta. Aquest treball els va catapultar a alguns dels escenaris més importants del país com són l’Acampada Jove, la Festa Major de Gràcia i les Barraques de Reus.
Gràcies de nou al seu gust per la feina ben feta, al maig de 2014 els “Trast” van presentar el seu primer treball de llarga durada. “Diari de Matinada” és un disc replet de col•laboracions tan destacades com les de La Pegatina, La Raiz, Strombers o Bongo Botrako.

Més informació a Facebook, Twitter o a la pàgina web Rojo Punt Jove