El municipi ha recaptat aquest 2018 un xifra provisional de 2.141,43€ que anirà destinada íntegrament a la investigació del càncer.

Masquefa i els seus veïns s’estan bolcant aquest mes de desembre en la celebració de la 27a edició de La Marató de TV3. Fins al 16 de desembre, el municipi ja ha aconseguit recaptar un total de 2.141,43€ que aniran destinats íntegrament a la investigació i la recerca mèdica del càncer. Amb tot, la xifra és provisional pendents de la recaptació que s’aconsegueixi al llarg dels propers dies i durant les festes nadalenques.

Aquest nou èxit solidari ha estat possible gràcies a la participació activa dels masquefins i begudencs en les diverses activitats nadalenques, lúdiques, culturals, esportives i de lleure que el consistori i les entitats han organitzat arreu del municipi al llarg del mes de desembre –en especial, aquest darrer cap de setmana- i als diners recaptats en les guardioles habilitades als diferents establiments comercials, equipaments municipals i locals de les associacions de veïns. En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix la implicació ciutadana i del teixit associatiu i comercial de Masquefa i de La Beguda en una nova i exitosa edició d’aquest projecte solidari a Masquefa.

Enguany han participat dels actes de La Marató: Escola Noemí Rubira, Biblioteca de Masquefa, Casal de Joves, Comissió de festes de Nadal, Societat Recreativa Unió Begudenca, Associació de Gent Gran de Masquefa, AMPA Vinyes Verdes, Club Bàsquet Masquefa, Club de Tir Esportiu, Masquefísic, Masquefa Trail, AMPA de l’Institut de Masquefa, Masquefa Comerç, Associació Xaranga Drac, Fernando Orihuela, Associació Aula Musical l’Alzinar-Cal Tenas, Ràdio Masquefa, AMPA Font del Roure, AMPA La Baldufa i Club Patinatge Artístic Masquefa.