A partir del gener la revista d’informació municipal i vilatana ‘Masquefa Batega’, que edita l’Ajuntament des del 2008, sortirà a la llum cada dos mesos. Durant l’any 2012 se n’editaran 6 números, que arribaran a totes les llars al gener, març, maig, juliol, setembre i novembre.

La nova periodicitat permetrà reduir despeses i a la vegada oferir noves propostes informatives, ja que la revista apostarà pels reportatges en profunditat sobre temes d’interès local. També incorporarà nous continguts destinats a promocionar el teixit comercial i empresarial de la vila, entre altres novetats.

En aquesta nova etapa ‘Masquefa Batega’ continuarà tenint com a objectiu principal garantir la comunicació entre l’Ajuntament i els vilatans, fent-se ressò de l’acció de l’equip de govern com a necessari exercici de transparència. També seguirà fent d’altaveu de les entitats, difonent les seves activitats i reproduint el batec del nostre ric teixit associatiu.

Publicitat

També a partir del gener ‘Masquefa Batega’ incorporarà publicitat. S’hi podran anunciar, a preus avantatjosos, totes les empreses, comerços o associacions que vulguin donar a conèixer els seus productes, serveis o activitats. La revista, de la qual se n’editen 3.500 exemplars cada número, arriba a totes les llars de la vila, així com als punts habituals de distribució.

Nous canals
Paral·lelament l’Ajuntament posarà en marxa nous canals per potenciar la comunicació amb els vilatans i mantenir-los puntualment informats. Així, editarà un newsletter (butlletí electrònic) de periodicitat setmanal que contindrà les informacions més destacades i s’enviarà per correu electrònic a totes les persones que s’hi subscriguin mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament. El butlletí electrònic es podrà consultar des de l’ordinador o el mòbil. També s’editarà mensualment en format digital l’agenda cultural i esportiva, de la qual se’n faran alguns exemplars en paper que es trobaran als punts habituals de distribució.

A més de la revista ‘Masquefa Batega’, el newsletter i l’agenda, l’oferta comunicativa de l’Ajuntament es completa també amb la pàgina web municipal www.masquefa.cat i l’emissora Ràdio Masquefa (91.6 FM), que inclou, entre altres, programes informatius com el magazine diari ‘L’autobús’ o l’informatiu setmanal ‘91.6 Notícies’.