Masquefa va donar diumenge una nova lliçó de solidaritat i generositat. Més de 2.000 persones de totes les edats van participar activament en els actes organitzats per l’Ajuntament i diverses entitats de la vila per a col·laborar amb la Marató de TV3, que aquest any va dedicar-se a les malalties del cor. Durant la jornada solidària es van aconseguir recaptar uns 3.000 euros.

Des de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre, els vilatans i vilatanes van abocar-se en les nombroses activitats organitzades, com ara una sardinada, partits esportius, exhibicions culturals i folklòriques, jocs d’esplai o espectacles infantils, entre d’altres.

Per a participar en les activitats, els majors de 16 anys van adquirir una polsera, fent un donatiu de 3 euros per a la Marató. Per cada donatiu de 3 euros es va donar una butlleta per a participar en el sorteig d’una estada d’una setmana a Costa Rica per a dues persones. L’estada li havia tocat a l’alcalde de Masquefa en un sorteig celebrat durant un sopar benèfic i va voler posar-lo a disposició de tots els vilatans i vilatanes i de la Marató.

A més, els masquefins i masquefines també van fer els seus donatius en les guardioles que es van posar a diverses botigues. Igualment es van recollir fons en el sorteig d’una panera del Masquefa Tennis Taula Club i per mitjà de la venda de plaques i ampolles de cava, a càrrec de la Colla de Gegants i Grallers. El Grup de Lectura també va vendre llibres de segona mà per a recaptar fons. Així mateix, en els actes esportius del futbol es va lliurar a les persones que van fer el donatiu una butlleta per a participar en el sorteig d’un equipament esportiu i de dues pilotes.

Moltes gràcies a tots!

L’Ajuntament de Masquefa vol agrair la implicació mostrada per les entitats en l’organització i el desenvolupament de la jornada, així com el treball de tots els col·laboradors i col·laboradores i la generositat dels vilatans i vilatanes que van fer els seus donatius.

En l’organització hi van participar el Club Twirling Can Parellada, la Colla de Ball de Bastons, el Club Patí, el Club de Tir, el Masquefa Tennis Taula Club, el Centre d’Esplai Giravolt, el F.C. Masquefa, l’E.F.B. Masquefa, el Dansa Jazz, l’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural, el COMAM, la Colla de Geganters i Grallers, l’Associació de Comerciants i Serveis, l’Associació Cultural Festarrels, el Grup de Lectura i la Societat de Caçadors l’Esquirol.

També hi van col·laborar, aportant voluntaris, el Club Excursionista Anoia, l’Associació de Propietaris Can Parellada, l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa, el C. E. Gas a Fons i l’AMPA CEIP Font del Roure. Els actes de la Marató també van tenir el suport de Caixa Catalunya, Caixa Sabadell i el Forn de Pa i Pastisseria Mora.