Nombrosos fidels van celebrar diumenge el Corpus més concorregut des que la parròquia de Sant Pere de Masquefa va recuperar aquesta tradició ara fa set anys. La celebració va començar amb la tradicional missa a càrrec de mossèn Josep Maria, la qual va comptar també amb els cants de La Coraleta de la parròquia.

Posteriorment els fidels, entre aquests els nens i nenes que aquest any han fet la comunió, van recórrer el carrer principal en processó, encapçalats pels gegants de Masquefa, l’Isidre i la Magdalena, i acompanyat de la Colla de Ball de Bastons de Masquefa. Durant el recorregut els fidels van aturar-se en les cinc capelles habilitades al llarg del carrer, en cadascuna de les quals La Coraleta va oferir un cant, els bastoners van ballar i el mossèn va fer una pregària. La processó va acabar davant de la Capella del Roser, on el sacerdot va parlar de la importància d’aquesta celebració i va fer públic els seus agraïment a tots els qui hi han participat i col•laborat.

La Beguda també va celebrar el Corpus amb una missa a l’Església de la Immaculada Concepció i una processó amb la Coral de Masquefa que va acabar al carrer del Oms, on hi havia instal•lada la capella.